Българо – чешки бизнес форум с двустранни срещи

Българо - чешки бизнес форум с двустранни срещи на 09 март 2023 г. в София

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира Българо-чешки бизнес форум с двустранни срещи, който ще се проведе на 09 март 2023 г. в гр. София. Основни партньори при организацията на проявата са Министерството на промишлеността и търговията на Чешката република, Посолството на Република България в Чехия, Посолството на Чешката република в България и други местни чешки партньори.

Поканени са фирми от следните сектори: ИКТ, включително облачни и мобилни технологии, гейминг технологии, киберсигурност, дигитално здравеопазване и технологии, агротехнологии и дигитално земеделие, финтех, роботика, електроника и електротехника и стартъпи.

Събитието на 9 март ще предостави възможност на представителите на български предприятия да се запознаят с нови потенциални партньори, както и да осъществят преки контакти с предприятия от Чешката република. Основната цел на проявата е да развие и задълбочи икономическата стабилност на предприятията от посочените сектори и да създаде подходящи условия за реализиране на доходоносни сделки и добри партньорства.

Срок за регистрация: 6 март 2023 г.

Допълнителна информация и регистрация: тук.

TOP