Уебинар „Инвестирай в Канада: Практическо ръководство за европейски фирми”

Уебинар на тема „Инвестирай в Канада: Практическо ръководство за европейски фирми” организиран от делегацията на ЕС в Канада и партньори

Делегацията на Европейския съюз в Канада и Генерална дирекция за търговия, в сътрудничество със Службата за инструменти за външна политика (FPI) на Европейската комисия, любезно ви канят на уебинар на тема „Инвестирай в Канада: Практическо ръководство за европейски фирми”.

Уебинарът ще се проведе на 4 май 2023 г. с начало 16:00 ч. и е част от поредица от събития, организирани около петата годишнина от временното влизане в сила на CETA. Търговското споразумение между ЕС и Канада (СЕТА) остава основен двигател на привилегированите и много солидни отношения. Настоящият геополитически контекст дава импулс за още по-тясно сътрудничество между ЕС и Канада.

По време на информационния уебинар ще получите представа за различните услуги налични на федерално, провинциално и общинско ниво в Канада. Техни представители ще предоставят практически съвети и трикове за европейските компании, за да се възползват най-добре от тези услуги и инвестиционни възможности. След презентациите ще последва Q&A сесия.

Линк за регистрация

TOP