Предстои международната технологична конференция, ориентирана към иновации и стартиращи предприятия VIVA TECHNOLOGY

Предстои международната технологична конференция, ориентирана към иновации и стартиращи предприятия VIVA TECHNOLOGY в Париж, Франция

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира* участие с институционален щанд на предстоящата Международната технологична конференция за иновации и стартиращи предприятия VIVA TECHNOLOGY, която ще се проведе от 22 до 25 май 2024 г. в Париж, Франция.

VIVA TECHNOLOGY e най-голямото европейско събитие за стартиращи компании и технологии. Това е мястото, където бизнесът среща иновациите. Събитието ускорява иновационните процеси в световен мащаб, като свързва стартиращите предприятия с технологични лидери, големи корпорации и инвеститори от цял свят. Очаква се да се включат 11 400 стартъпи от 174 държави и 2800 изложители. Проявата се посещава от над 150 000 посетители. Заявилите участие като говорители са над 450, като сред говорителите на миналогодишното издание са Еманюел Макрон – президент на Франция, и Илон Мъск – собственик на Tesla, SpaceX и X.

По време на събитието се демонстрират най-новите  технологични постижения, правят се различни интерактивни изложби и авангардни презентации в следните области: изкуствен интелект, климатични промени, мобилност, технологии в образователната и професионалната сфера, игри и електронни спортове и др.

Всички фирми, които имат интерес да  вземат участие на институционалния щанд организиран от ИАНМСП, могат да направят своята регистрация до 15 май 2024 г. включително.

Формуляр за регистрация

* Събитието се организира в изпълнение на Дейност 5  по Проект BG16RFPR001-1.002-0001 „Реализация на мерки за интернационализация на българските МСП чрез подкрепа дейността на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“ по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021 – 2027

TOP