Българо-турски бизнес форум с B2B срещи

Българо-турски бизнес форум с B2B срещи

ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара Ви канят на Втори българо-турски бизнес форум с В2В срещи, който ще се проведе в периода 9-10 юни 2023 г. в хотел „Регнум“, Банско.

Бизнес форумът традиционно ще се проведе с любезното сътрудничество на Посолството на Република Турция в България, Асоциацията на стоковите борси и търговско-промишлените палати в Турция (ТОВВ) и Българската агенция за инвестиции (БАИ).

Форумът се организира за втори път в България и се фокусира върху бизнес възможностите и партньорствата между балканските страни. Събитието ще събере представители на бизнеса в различни икономически сектори, предприемачи, инвеститори и политици от България, Турция и други балкански страни, за да обсъдят и проучат възможностите за бизнес в региона.

Акцент във форума ще са основно секторите: аутомотив, части за автомобилния сектор, строителство, метали, машини, хартия, мебели, енергия, амбалаж, храни, ИТ, текстил консултантски услуги, здравеопазване, козметика, пластмаса, туристически услуги.

В рамките на програмата на бизнес форума ще бъдат проведени дискусионни кръгли маси по актуални и за двете страни тематични сегменти: Енергетика и зелени решения, Автомобилна индустрия, Възможности за европейско финансиране, включващи Европейски програми и финансови инструменти в новия програмен период 2021-2027, както и възможности за трансгранично сътрудничество (Интеррег).

Регистрацията е най-късно до 06 юни 2023 г. на следния линк.

Лица за контакт: Мая Блъскова, office@bgtrchamber.com 0896 666 103

Томислав Атанасов, t.atanasov@sme.government.bg,  02 940 7983

Програмата можете да свалите от тук.

TOP