Международна конференция „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете”

Международна конференция „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете”

ИАНМСП е домакин на Международна конференция „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“, която ще се проведе на 28 юни 2023 г. в рамките на WEBIT SUMMER EDTION 2023 в зала 3.1 на Националния дворец на културата.

Изключително интересната и вълнуваща тема ще бъде представена от водещи специалисти в областта на изкуствения интелект. От българска страна в отворена дискусия по темата ще се включат: г-н Доброслав Димитров, председател на УС на БАСКОМ, г-н Красимир Стоев, софтуер коуч и г-н Павлин Добрев, директор на Bosch Digital. Г-н Джейсън Уест, водещ английски специалист в областта на изкуствения интелект ще сподели своя 23-годишен богат опит в онлайн базирания бизнес (електронна търговия, е-маркетинг, уеб дизайн и т.н.) и ще даде ценни съвети за това как собствениците на малък и среден бизнес да се адаптират към новите реалности, за да бъдат по-конкурентноспособни, като се възползват от новите възможности на изкуствения интелект за повишаване на тяхната онлайн ефективност.

Участието на представителите на българския бизнес е безплатно, но е необходима предварителна регистрация в срок до 23 юни 2023 г. Гостите на ИАНМСП ще имат осигурен безплатен достъп до цялото събитие.

Допълнителна информация може да бъде получена от Наталия Нечева на тел. 02 940 79 37 и от Томислав Атанасов на тел. 02 940 79 83.

Регистрация

TOP