ЦНСССКЦИЕ организира участие в международното изложение INDAGRA FOOD в Румъния

ЦНСССКЦИЕ организира участие в международното изложение INDAGRA FOOD в Румъния

ЦНСССКЦИЕ има удоволствие да Ви информира за предстоящото провеждане на международното изложение INDAGRA FOOD, което ще се проведе в периода 30 октомври – 3 ноември 2024 г. в гр. Букурещ, Румъния.

Тази година ЦНСССКЦИЕ ще организира общ Павилион, на който всяка компания ще може да представи своите продукти и услуги на собствен щанд в размер на 6 кв. м изложбена площ. ЦНСССКЦИЕ покрива наема, дизайна и оборудването на щанда, както и входа за участие (200 евро) в събитието на изложителите. Транспортните разходи до гр. Букурещ, Румъния и нощувките са разход, който не се поема от ЦНСССКЦИЕ.

INDAGRA FOOD e най-значимото изложение в Румъния в областта на земеделието, което събира на едно място компании от Китай, държавите от Централна и Източна Европа и други страни от цял свят. Изложението събира най-големите компании в сектор храни и напитки, като същевременно подчертава актуалните тенденции, които преобладават в сектора чрез оригинални съпътстващи тематични събития. INDAGRA предоставя възможност за създаване на нови бизнес партньорства и разширяване на мрежата от клиенти във високопрофесионална среда. Участието в изложението е начин за детайлно запознаване с румънските традиции в земеделието и засилване на регионалните взаимоотношения в сектора чрез запознаване с нуждите и особеностите на различните пазари. На изданието през 2023 г. 550 участници представиха своята дейност и продукти пред повече от 35 000 посетители.

Повече информация за изложението е налично на официалната страница на INDAGRA FOOD.

С Общите условия на изложението може да се запознаете тук: https://www.romexpo.ro/en/conditii-generale-tehnice-si-de-participare/.

Срокът за регистрация е 9 май 2024 г. (четвъртък).

Необходимо е да се потвърди участие на ел. поща: zzahariev@china2ceec.org, като се изпрати попълнена регистрационна форма, както и кратка презентация (в рамките на една страница) и отделно векторно лого на фирмата.

В допълнение, за участие в изложението е необходимо да се попълни, подпише и подпечата договор за участие в изложението с ЦНСССКЦИЕ.

Документи за участие в изложението

TOP