Фотоконкурс за EYE2023

Fotoconkurs-za-mladeji-EYE2023-EP

Включете се в младежката конференция EYE2023 и споделете идеите си за бъдещето на Европа! Участвайте във фотоконкурс, за да спечелите пътуване в Страсбург

На 9 и 10 юни хиляди европейци на възраст между 16 и 30 години ще посетят Европейския парламент в Страсбург, за да обсъдят и споделят идеи за бъдещето на Европа.

Петото издание на конференцията предвижда близо 200 прояви, в които ще могат да се включат участници на място и онлайн. Ще има дискусии, възможности за запознанства, артистични изпълнения, спортни състезания и интерактивни семинари.

Някои от проявите са организирани в сътрудничество с други европейски и международни институции, граждански и младежки организации.

Какви са условията за участие във фотоконкурс EYE2023?

EYE2023 ще посрещне млади хора на възраст между 16 и 30 години. Ако обичате да снимате по теми, които засягат всички европейци, можете да станете един от шестимата победители във фотоконкурса и да си осигурите пътуване до Страсбург. Ето какво трябва да направите:

  • последвайте @europeanparliament и @ep_eye в Инстаграм;
  • включете се с поне една снимка, посветена на една от следните теми в програмата на EYE2023: „Опазване на околната среда“, „Вашите права“ или „Добре дошли“;
  • споделете снимката си с трима приятели, които смятате, че могат да се заинтересуват от конкурса. Използвайте хаштага #eye2023contest;
  • за да можете да спечелите, трябва да живеете в една от страните от ЕС, да бъдете на поне 18 години и да имате пълни авторски права върху снимките, с които участвате.

Фотоконкурсът ще продължи до 23 април, 13 часа българско време. Всяка неделя от 19 март нататък ще бъде обявяван по един победител на страницата на Европейския парламент в Инстаграм. Наградата покрива разходите за транспорт и настаняване в Страсбург, а наградената снимка ще бъде представена на изложба в Европейския парламент.

Проектопрограма на EYE2023Правила на конкурса в Инстаграм

TOP