Покана за участие в търговска мисия до Анталия

Покана за участие в търговска мисия до Анталия, 4 - 7 февруари 2024

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Индустриална зона Анталия, организира търговска мисия с провеждане на двустранни срещи с турски производители в Анталия, Турция, в периода 4 – 7 февруари 2024 г.

Индустриална зона Анталия (AOIZ) е една от 5-те най-добри индустриални зони в Турция. Основните активности, представени в зоната, са: строителство, селско стопанство, производство на химични торове, хранително-вкусова промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, производство на хартия и опаковки, машиностроене, химическа промишленост – производство на пластмаси, полиестер, акрил, текстилна промишленост и др.

Програмата на търговската мисия включва посещения на производствени бази и двустранни срещи с водещи производители в Индустриална зона Анталия.

Мисията се финансира частично от домакините и е подходяща за: вносители, търговци, дистрибутори и други. Участниците подлежат на предварително одобрение от страна на организаторите.

Разходите, свързани с посещението, възлизат на 590 евро, в които са включени: пътуване със самолет, настаняване и 3 нощувки в 4 звезден хотел, 2 вечери, вътрешен транспорт, преводач по време на срещите, медицинска застраховка, организационна такса. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

Фирмите, които имат интерес да участват в състава на търговската мисия, следва да попълнят приложената регистрационна форма.

За повече информация относно търговската мисия, организирана от БТПП, моля да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП,  телефони: 8117 494 и 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

Предварителна програма на посещението

TOP