Покана за участие в Artozyma – 24 – 26 февруари в гр. Солун, Гърция

Изложение-хлебопроизводство-различни-видове-хляб

Покана за участие в Artozyma – 24 - 26 февруари в гр. Солун, Гърция

Международното изложение Artozyma Helexpo ще се проведе в периода 24-26 февруари в гр. Солун (Гърция), съобщава „Инфобизнес“.  Artozyma e секторно изложбено събитие в сферата на хлебопроизводството и сладкарските изделия.

Изложението събира най-големите компании за суровини, опаковки и оборудване, като същевременно подчертава актуалните тенденции, които преобладават в сектора чрез оригинални съпътстващи тематични събития.

Тази година Център за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ) е партньор на Artozyma и ще организира павилион, на който всяка компания ще може да представи своите продукти и услуги на собствен щанд, обхващащ около 8 кв.м изложбена площ. ЦНСССКЦИЕ покрива наема и оборудването, както и входа за участие в събитието на изложителите. Транспортните разходи до гр. Солун, Гърция и нощувките са разход, който не се поема от ЦНСССКЦИЕ.

Поради кратките срокове за регистрация заинтересованите фирми  могат да  потвърдят своето участие най-късно до 8 февруари 2024 г. (четвъртък) на ел. поща: vgadzhalov@china2ceec.org, като изпратят попълнения регистрационен формуляр, както и лого на своята компания, необходимо за промоционални цели.

Брошура на изложението

Формуляр за регистрация

TOP