Покана за участие в Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи

Покана за участие в Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи, 08 март 2024 г.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, съвместно с Българо-турската търговско-индустриална камара, организира за трети пореден път Българо-турски бизнес форум с двустранни срещи, който ще се проведе на 8 март 2024 г. в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в гр. Бургас.

Отдавайки значение на важната роля на дамите в бизнеса, както и датата 8 март – Международен ден на жената, тази година ще бъде отделено специално внимание на женското предприемачество в България и Турция и как бизнесът, ръководен от жени в двете държави би могъл да чертае съвместно едно по-добро бъдеще.

Ще бъдат представени високотехнологичните сектори и иновационните екосистеми на двете държави в областите: дигитално земеделие, биотехнологии, дигитално здравеопазване, финтех, нанотехнологии, енергийни технологии, образователни технологии, зелена икономика, логистика и nearshoring.

Срокът за регистрация е 1 март 2024 г.

Участието в събитието е безплатно и се организира по Проект BG16RFPR001-1.002-0001 „Реализация на мерки за интернационализация на българските МСП чрез подкрепа дейността на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“.

Повече информация, програма и регистрация

TOP